Apparaten en Accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optioneel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
1401.8 kJ /
335 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Romige snijbietsoep
35min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Boekweit met champignons
25min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min