Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
of 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optioneel)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Verse kaas met walnoten en weibrood
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen