Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
of 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optioneel)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Roze roerei
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Slasapje
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.