![Risotto à la courge Risotto à la courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6945e40-eb13-471b-8dda-339e6e8eef9c/Derivates/cc10568f-03bb-441d-848e-fced7acd4682.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 400 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), pelée, épépinée, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 3 brins de thym, frais, effeuillé
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Potée de riz à la courge
50min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Lasagnes à la courge
1hod. 40min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 分钟
Polenta et ragoût de champignons
45 分钟
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto au citron et épinards
30min