Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 400 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), pelée, épépinée, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 3 brins de thym, frais, effeuillé
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto aux poivrons
35 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Potée de riz à la courge
50 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Lasagnes à la courge
1h 40min