Compatibele versies
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2h
Skelethoofden
5 Std.
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Zoete of hartige pannenkoeken
Geen beoordelingen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min