Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
of 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
of 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (optioneel)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
of 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijst met groentemix
55min
Basis kippenbouillon
35min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Snel vruchtenijs
10 dk
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Glazuur
5 dk
Gebakken spinazie met eieren
40min