Apparaten en Accessoires
Lang rijzende pizza
Voorbereiding 30min
Totaal 20u.
4 stuks
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optioneel)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1060.5 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
74.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Slagroom
10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Karamelpoeder
1u.
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min