Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 750 g Wasser, warm
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 50 g Paprikamark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2925 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1809 mg
Alternatieve recepten
Spanisches Risotto
1u.
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Croque Monsieur
20min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30min
Chili con Chorizo
30min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 min
Spanischer Risotto
40min
Salsiccia-Risotto
30min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25min