Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 10 g schwarzer Sesam
- 10 g Sesam, hell
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Honig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Reisessig
- 60 g Sojasauce
- 150 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 400 g Entenbrust, mit Haut, in Streifen
- Öl zum Braten
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Pck. Udon-Nudeln, vorgegart, (à ca. 220 g), z. B. von Allgroo
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2696 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jambalaya
30min
Asia Shells
25 min
Miso-Udon-Nudeln
20 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30 min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 Std.
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Szechuan-Spaghetti
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Cremige Mie-Nudeln
30min