Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
40
g di olio extravergine di oliva
of 40 g di burro a pezzi - pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753.3 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 497.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di verdure
40 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Crema di verdure invernale
50 Min
Vellutata agli spinaci
30 Min
Crema di carote
40 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1 Std.