Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
40
g di olio extravergine di oliva
of 40 g di burro a pezzi - pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753.3 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 497.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di verdure invernale
50min