Apparaten en Accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optioneel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1396 kJ /
334 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gozleme
1u. 40min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Paëlla
50min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Harira
7u.