Apparaten en Accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Voorbereiding 30min
Totaal 45min
12 stuk
Ingrediënten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
683.6 kJ /
163.4 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
14.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Boemkool buffalo hapjes
35min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min