Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
of 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
of 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1130 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen met frietjes
45min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45min
Batbout met kaas
30 分钟
Harira
7h
Tunesische Chorba
45min
Ovenburger
1h 45min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h