Apparaten en Accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1130 kJ /
269 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiramisu Smoothie
5min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min