Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g kalfszwezerik
- 250 g witte azijn
- 750 g koud water
- 600 g water
- ijskoud water
- ijsblokjes
- 300 g lente-uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 100 g witte wijn
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- zout, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g ui kleuren
25min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Brioche
5 godz.
Mini panettone
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen