Apparaten en Accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Mosselen met Frietjes
45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10u. 10min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.