Apparaten en Accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min