Apparaten en Accessoires
Nyonya kip-curry bun
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
521 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Harira
7u.
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen