Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g water
- 50 g suiker
- 2 tl gedroogde gist
- 350 g broodbloem (eiwitrijke bloem)
- 30 g melkpoeder
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 40 g zachte boter, op kamertemperatuur
- ½ tl zout
Nyonya kip-curry vulling
- 1200 g kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)
- 150 g Nyonya kruidenpasta, huisgemaakt of uit de winkel
- 20 g curry Madras poeder
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
- 200 g kokosmelk
- 1 ei, licht geklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg