Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
of 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1610 g water
- 600 g bloem
- 10 g zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 3167 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 154.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Fruitige saladedressing
5min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Brood
3h
Brood van gierstmeel
2h 35min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min