Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
of 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1610 g water
- 600 g bloem
- 10 g zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 3167 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 154.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarber-citroen cookies
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Bessencurd
20 min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Basis kippenbouillon
35 Min