Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachscremesuppe
20 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 dk
Winter-Kabeljau
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45 Min
Fischcurry
45 Min
Spanischer Brunch
1 Std. 15 Min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1sa 50 dk
Fisch-Reis-Auflauf
1sa 20 dk
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min