![Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f6649112b90438c0f3657d8223e71256/Derivates/2503cf74c3c4504bfb4d105cff3b3f0680c1c759.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 450 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinkenwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ EL Kräuter der Provence
- 200 g Rotwein
- 100 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 4 - 5 Hähnchenoberschenkel, ohne Haut (ca. 550 g)
- 250 g frische Pilze, geviertelt
- 1 EL Petersilie zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Feijoada
16h
Fisch auf Paprika-Couscous
40 min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 min
Rindfleischsuppe
40 min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Pikantes Mole-Hähnchen
55 min
Thunfischsauce
10 min
Italienisches Gulasch
2 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min