Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 450 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinkenwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ EL Kräuter der Provence
- 200 g Rotwein
- 100 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 4 - 5 Hähnchenoberschenkel, ohne Haut (ca. 550 g)
- 250 g frische Pilze, geviertelt
- 1 EL Petersilie zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1h 20min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min
Rindfleischsuppe
40 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min