Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 50 g pimento vermelho cortado em cubos pequenos
- 50 g pimento verde cortado em cubos pequenos
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortada às rodelas
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortada às rodelas
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g azeite
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 25 g chalota
- 1 c. chá de sal
- ½ laranja, só a raspa
- 20 g sumo de laranja
- 1000 g água
- 8 ovos de codorniz
- 240 g trigo perlado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1961.1 kJ / 468.7 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 908.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos escalfados com grão e nabiças
35 Min
Caril de legumes com bulgur
55min
Chili de soja com grão e feijão
40min
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30min
Tofu mexido
25 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Salada de feijão e maçã
15 min
Nuggets de tofu
25 Min
Tacos vegetarianos
25 Min
Farfalle com curgete e limão
45 Min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min