Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 80 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 130 g di farina manitoba + q.b.
Impasto
- 120 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di latte
- 70 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di acqua di fiori d'arancio (vedere varianti)
- 450 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 100 - 150 g di frutta candita mista, a piacere
- 30 g di mandorle a lamelle
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4ωρ.
Arancini di Carnevale
4ωρ.
Salsa mousseline
20min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3 godz. 40 min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3 godz. 30 min
Maritozzi
11h
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al limone
1 Std. 30 Min
Frittelle di zucca
1 godz. 25 min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10 phút
Chiffon cake cappuccino
1h 10 phút