Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 100 g d'eau
- 80 g de vin blanc
- 60 g de saindoux
- 25 g d'huile d'olive
- 25 g de levure fraîche, émiettée
- 1 pincée de sucre
- 500 g de farine de blé
- 2 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 10 g de sel
Viande marinée
- 600 g de longe de porc, en tranches (env. 2 cm d'épaisseur, 5 x 5 cm)
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de paprika, doux
- ½ c. à café de poivre noir moulu
Oeufs
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
Montage
- 150 - 200 g de chorizo, Iberico, en tranches (0,5 cm)
- 100 g de jambon ibérique, en fines tranches
- 1 jaune d'oeuf, battu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à tartiner au citron
1 Std.
Sauce BBQ
20 Min
Dip mexicain en couches
25min
Flatbread 4 fromages à partager
40 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min
Ketchup curry-fraises
1 Std.
Ketchup aux abricots
45 Min
Tranches de saumon fumé
2h 40min
Sangria
10min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1小时 20 分钟
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 Std. 30 Min