Apparaten en Accessoires
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Voorbereiding 5min
Totaal 14u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
sugar180 g
-
egg yolks4
-
Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces150 g
-
milk min. 3,2%420 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt2 - 3 pinches
-
clarified butter20 g
-
pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)400 g
-
brandy20 - 30 g
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
ground allspice (optioneel)2 - 3 pinches
-
finely chopped walnuts (optioneel) toasted, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
383.8 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1949.7 kJ /
466 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cold Cravings
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ginger Milk Curd
20 Min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 Std. 15 Min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 Std. 20 Min
Gin and lavender gelato
Keine Bewertungen
Finely Ground Sesame
5 Min
Chicken stock paste
45 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Ube ice cream
12 Std. 10 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Fig and Honey Smoothie
5 Min