Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous
- 850 g water
- 70 g olive oil
- 3 tsp salt
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 400 g lamb meat for stew, boneless, cut in cubes (approx. 2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 5 g fresh coriander leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 1 tsp ground pepper
- 2 threads saffron
- 20 g butter
- 150 g carrot, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g turnip, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g butternut squash, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962.3 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Country-style chicken liver fritters
35 min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Baked masala fish
1h 15 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Orange coloured eggs
Geen beoordelingen
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Koshari stew
45 Min
Chicken with couscous and saffron
1h 15 min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Moroccan Mint Tea
25min