Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous
- 850 g water
- 70 g olive oil
- 3 tsp salt
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 400 g lamb meat for stew, boneless, cut in cubes (approx. 2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 5 g fresh coriander leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 1 tsp ground pepper
- 2 threads saffron
- 20 g butter
- 150 g carrot, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g turnip, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g butternut squash, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962.3 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha Bowl with Chicken
Geen beoordelingen
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Panellets
11 Std. 20 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Bean stew with meatballs
45min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Green beans with tomato and parsley
55 dk
Baby-friendly Mackerel Mayo Croquettes
1sa 15 dk
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 dk