![Rote Grutze (red fruit pudding) Rote Grutze (red fruit pudding)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D886D168-85A2-4B03-B7DA-2C30AA9FAC72/Derivates/6506F7CD-77A9-43E2-9305-BE89D4B91161.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white wine (see Tips)
- 10 g rum (optioneel)
- 25 g cornflour
- 50 g white sugar (see Tips)
- 600 g fresh mixed berries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 381.7 kJ / 90.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 12.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Cheese mousse
10 Min
Sweet buns (Navettes)
2 Std.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Mushroom Walnut Pâté
5 Min
Roasted eggplant
1h 35min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min