![Orange curry dressing Orange curry dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBC86651-FE7B-4B6D-AF28-86AEAA23077A/Derivates/56CA4F26-BFEB-4EC2-9756-64550332BDF7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut oil (see Tips)
- 130 g orange juice (approx. 2-3 oranges)
- 1 orange, zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)
- 30 g eschalots
- 20 g hot mustard
- ½ tsp curry powder
- ½ tsp salt
- 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 8072.3 kJ / 1929.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 201.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1389.5 mg
Alternatieve recepten
Orange Campari marmalade
1 Std. 35 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Raspberry-infused vinegar
73u. 10min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 dk
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Honey crème caramels
25u. 55min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
French dressing
5 Min