Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Butter Board
10 min
Tzatziki
20min
Orange and Coconut Smoothie
5 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15 min.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min