Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 400 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 30 g manteiga
- 20 g azeite
- 100 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 700 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 8 fatias de baguete (1 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 948 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Sopa de cenoura e pera
1 Std.
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 min
Sopa de alho-francês
40 Min
Creme de feijão-manteiga e pesto
35 Min
Creme de alho-francês com crosta de massa
45 min
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Creme da rama do alho-francês
40 Min