Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires, coupées en morceaux
- 25 g de courgette, coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182.7 kJ / 521.2 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 867.2 mg
Alternatieve recepten
Pain moulé aux graines
3h 50min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain complet
16 Std.
Pain de seigle
2h 40min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain à la ricotta
3 Std.
Pain complet
5 Std.
Petits pains de seigle
12h
Pain aux céréales
3h 30min
Mon pain de campagne maison
4h 40min