Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait entier
- 5 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 4 g de levure chimique
- le zeste d'une orange non traitée
- 1 pincée de sel
- 45 g de sucre (complet)
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 1 pot de confiture d'abricots allégée en sucre
- 4 abricots frais, coupés en deux
- 1 jaune d'œuf battu
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1491 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Biscuits aux figues
1 Std. 15 Min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 Std. 5 Min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1 Std. 15 Min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1 Std. 10 Min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Pain aux oignons
5 Std. 30 Min
Pains aux raisins
20h 15min