![Pain tressé aux olives Pain tressé aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C91CE5F-96C3-4FF1-A5C5-6C98132B9A17/Derivates/76697a35-4fdf-4361-b4a5-45aa4b22d6ac.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3028 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 127.3 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1839 mg
Alternatieve recepten
Glace à la pistache
12h
Pain de campagne
4 Std.
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3h 15min
Pain à la ricotta
3h
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Jus de pomme, carotte et gingembre
15 Min
Cake marbré au tarama et à la tapenade
1 Std. 10 Min
Poulet teriyaki 🌶️
2 Std. 5 Min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min