Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine T00
- 300 g de farine T55
- 10 g de sel
- 120 - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées et coupées en rondelles
- huile d'olive, pour huiler
- 1250 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3028 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 127.3 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1839 mg
Alternatieve recepten
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2h 20min
Focaccia aux olives
2h
Pains au beurre d'herbes
1h
Keftas grillées
45 min
Pain à la ricotta
3h
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Sambousseks à la viande
1 Std. 20 Min
Petits pains roulés au zaatar
4 godz. 30 min
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min