Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 400.7 mg
Alternatieve recepten
Pain aux noix
3h 15min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain de campagne
4 Std.
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3h 15min
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain à la feta et aux olives
5óra 15p
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain tressé aux olives
5h
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 Std. 35 Min
Pain complet
5h
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min