Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 80 g d'amandes émondées
- 150 g de sucre roux
- 6 jaunes d'œufs
- 70 - 80 g de tahini
- 270 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 2 pincées de sel
- 550 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le jour même
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 40 g d'huile de noix de coco
- 20 g de miel
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411.3 kJ / 337.3 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3h 30min
Minimoelleux café-cardamome
25min
Pain aux pommes de terre sans gluten
2 Std. 30 Min
Gâteau étagé arc-en-ciel
2u. 45min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17 godz. 15 min
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1小时
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3hod.
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10 godz. 15 min
Sachertorte à étages
8 godz. 10 min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 godz. 40 min
Mousse chocolat noir-caramel
4 Std. 45 Min