Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- ½ piment rouge frais, épépiné
- 450 g d'aubergine, coupée en morceaux (environ 2-3 cm)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel
-
150
g de sauce tomate
of 150 g de tomates concassées en conserve - 1 c. à café de ras el-hanout, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de lentilles en conserve, égouttées
-
4
brins de coriandre fraîche, équeutés
of 4 brins de basilic frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 833 kJ / 199.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 291 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zaalouk de chou-fleur
30 min
Caponata sicilienne
35min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1hod. 10min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1h 5min
Chakchouka à l'avocat
25 min
Curry d'épinards à la feta
35min
Chakchouka au four
1hod. 10min
Aubergines sautées au soja et épices thaïes
40 min
Aubergines tandoori
35min
Chili de pois chiches
45min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Chakchouka multicolore
35min