![Pain à la farine d'épeautre Pain à la farine d'épeautre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCED7B92-3E9D-4563-9497-374B13613DA6/Derivates/5FA801DE-A200-4A38-BFEF-B96D9D4374AB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1265 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain complet rapide
1h 20min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain de seigle
2h 40min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux céréales
3h 30min