Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1265 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain de seigle
2h 40 min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain aux graines
5h
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Pain complet rapide
1j 20 menit
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3h 30min