Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de sel
- 300 g de farine de blé, type 55 biologique
- 100 g de farine de blé complet, biologique
- 250 g d'eau
- 150 g de levain biologique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1018 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4u.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4u.
Pain de seigle
5h
Pain au levain
17 godz.
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min
Pain viking au sésame
3u. 10min
Pain complet
5h
Pain au levain
8 godz.