![Dinkel-Roggen-Landbrot Dinkel-Roggen-Landbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89b10ddf-1a3e-409e-9871-7a82ef57c0df/Derivates/f025a9de-848c-4dbf-8dcd-b81060c29c10.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Buttermilch
- 50 g Wasser
- 1 TL Honig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl
- 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 739 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1h 40min
Joghurtkruste
3h
Graubrot
2 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Dinkelkruste
2h 20min
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Kartoffelbrot
1h 50 min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min