![Weizen-Buttermilch-Brot Weizen-Buttermilch-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF6F97EE-352C-45BA-8087-9AD66F0DAE25/Derivates/7FFD2305-8B36-474E-A5BE-B27E9BA68C4A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Helles Landbrot
51 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Dinkelkruste
2h 20min
Joghurtbrot
2 Std.
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1hod.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Joghurtkruste
3 Std.