Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brühstück
- 35 g Roggenkörner
- 35 g Leinsamen
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 225 g Wasser
Teig und Fertigstellung
-
300
g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben
of 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben - 125 g Weizen-Vollkornmehl
- 70 g Roggenmehl Type 1150
- 1 TL Senfkörner
- 15 g frische Hefe
- 140 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 25 g Zuckerrübensirup
- 1 EL Essig
- 10 g Salz
- ½ EL Sesam
- ½ EL Mohn
- ½ EL Leinsamen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 219 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenbrot
2h
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Möhren-Müsli-Brot
2 Std. 30 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Graubrot
2h
Dinkel-Bürli
11h