Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Dinkel
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 10 g gemischte Kräuter (z. B. Thymian, Majoran, Petersilie), abgezupft
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Ajvar
- 150 g Feta, in Stücken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- Sesam zum Bestreuen
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Honig-Senf-Nüsse
20min
Sesam-Stangen
1 godz.
Haselnuss-Kaffee-Kugeln
50min
Tomaten-Kräuter-Marinade
10min
Erdnuss-Toffee-Kugeln
1 godz.
Nuss-Kekse
50min
Pfeffer-Brötchen
2 Std.
Feta-Briouats mit Pistazien
1 godz.
Olivenring
3h
Tomaten-Körner-Brötchen
3h 30min
Olivenbrot
2 Std.