![Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a72ea14-b1ea-4aa1-8e02-d5cf6ace351e/Derivates/748157e7-bd0c-4fb1-aba2-f53081474925.jpg)
Compatibele versies
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en cubes
- 100 g de ricotta, émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Gratin de blé aux légumes
25 min
Petites galettes de maïs et taboulé de quinoa au maïs
50 min
Risotto au potimarron
1 Std.
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35 min
Risotto au chou-fleur
45 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1 Std.
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Quinoasotto
35 min