Compatibele versies
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en cubes
- 100 g de ricotta, émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Blanquette de légumes
55min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto courgette et bacon
35min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min