Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rispentomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 1 TL Salz
- 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 2 TL Olivenöl
- 4 Prisen Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Eiwitten
- 72.9 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 115 g
Alternatieve recepten
Peperoni-Risotto
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Risotto Cinque P
30min
Älpler Magronen
45min
Risotto milanese
30min
Älpler Magronen
45min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Munder Safranrisotto
45min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min