Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 400 g Hokkaido-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 3 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Mascarpone
- 2 EL Aceto balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Kürbislasagne
1h 40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min