Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
of 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
of 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellen mit Gemüsereis
45min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Risotto Cinque P
30min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Risotto milanese
30min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45min
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1 godz. 15 min
Kürbisrisotto
35min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Peperoni-Risotto
35min