Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
of 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
of 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensuppe mit Quark
25 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 dk
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Randen-Suppe
45 Min
Tomatencremesuppe
35 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Gemüsecremesuppe
45 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Basilikumsuppe
25 Min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 Min