Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 5 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 600 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 4 Scheiben Brot (z.B. Bauernbrot, je ca. 80 g)
- 4 EL Weisswein
- 160 g Hinterschinken, in Tranchen, in Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 Min
Gemüsesuppe
25min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Tomatensuppe mit Quark
25min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 Min