Apparaten en Accessoires
Vegetarische Carbonara
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)70 g
-
Zwiebeln in Ringen (5 mm)70 g
-
Karotten in Streifen (5 mm)70 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Linguine300 g
-
Zucchetti in Streifen (5 mm)150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Eigelbe2
-
griechisches Joghurt80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
1971.1 kJ /
471.1 kcal
Vetten
14.9 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
63.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pasta
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peperoni-Risotto
35min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Lasagne verdi
1u. 15min
Lauch-Penne-Pot
30min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Gemüse-Schnecken
1u. 20min
Linsen-Lasagne
2u.
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Ofenguck mit Zucchetti
1u. 10min
Schnelle Pasta al forno
55min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min