Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Appenzeller Käse, Rahmkäse, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 20 g Olivenöl
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Jungspinat
- 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 7305.4 kJ / 1746 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 263.5 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1965.7 mg
Alternatieve recepten
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Risotto Cinque P
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Kürbisrisotto
35min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min