Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25 min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 godz. 15 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min