Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Crevetten Sweet and Sour
40 λεπτ.
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1ωρ. 15 λεπτ.
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 λεπτ.
Caponata Siciliana
30 min
Gemüse-Korma
55min
Risotto milanese
30 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1ωρ.
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Rosmarin Focaccia
2j 30 menit