Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poulet
- 700 g Poulet in Würfeln (2-3 cm)
- 80 g Naturjoghurt
- 2 Knoblauchzehen, gepresst
- 1 EL Currypulver, scharf (z.B. Madras)
- 1 TL Chilipulver
- ¾ TL Salz
Sauce
-
160
g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, geschält, in Stücken
- 40 g Butter
- 2 EL Garam Masala (indische Gewürzmischung)
- 2 Dosen gehackte Tomaten (je 400 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Vollrahm
- 1 EL Zucker
- 100 g Naturjoghurt
- 3 Zweigchen Koriander
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1847 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 min
Stroganoff
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Risotto Cinque P
30min
Chicken Teriyaki
45 min
Butter Chicken
50 min
Tikka-Paste
1u.
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Linsendal
35 min
Poulet-Stroganoff
50 min