Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pecorino, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 roter Chili, alle Sorten
- 50 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Streifen (5 mm) oder in Streifen
- 30 g Olivenöl, nativ
- 350 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm), frisch oder aus der Dose
- 1 Prise Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Penne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 Min
Cocktailsauce
5 Min