Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 30 g pflanzliches Öl
- 2 Peperoni, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rindshackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenpurée
- 1 Dose geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (400 g)
- 2 Dosen Kidneybohnen, aus der Dose (à 400 g), abgetropft
- 1 Dose Zuckermais, aus der Dose (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Fleischbouillonextrakt - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 TL Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Klassische Lasagne
2h 5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Bolognese Sauce
3ωρ. 15 λεπτ.
Lasagne
2h
Kürbissuppe
35 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Risotto Bolognese
45 min
Griechischer Eintopf
45 min