![Penne alla Puttanesca Penne alla Puttanesca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25AE4F5B-E8BD-4276-8D0B-D17DED282096/Derivates/c13b6f2c-5337-4810-86b1-95de6b0a4689.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Penne mit Thon
35 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min