Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Penne all'Arrabbiata
20min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto milanese
30min
Minestrone
45min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min