Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Stücken
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 600 g gemischtes Gemüse (z. B. Kartoffeln, Möhren, Zucchini, Staudensellerie, Tomaten, Mangold, Bohnen, Kürbis), in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
of 2 Gemüsebouillonwürfel - 1 TL Salz
- 120 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati, klein (z.B. Ditalini)
- 6 TL Olivenöl
- 6 Basilikumblatt, frisch
- 6 - 12 TL Parmesan, gerieben zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 λεπτ.
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Gazpacho
1h 15min
Polenta
30 Min
Ratatouille
40 λεπτ.
Gemüsecremesuppe
45 λεπτ.
Focaccia mit Oliven
2hod. 20min
Bündner Gerstensuppe
55 λεπτ.
Gemüseeintopf
45 λεπτ.
Gerstensuppe
1h 20min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 λεπτ.